Kako bismo našim korisnicima olakšali primanje računa za odvoz otpada od mjeseca srpnja krećemo s implementacijom usluge e-Račun.

Uvođenjem ove usluge našim korisnicima omogućiti ćemo primanje računa u digitalnom obliku na adresu elektroničke pošte. Na ovaj način želimo smanjiti troškove tiskanja i distribucije računa, povećati sigurnost naših korisnika te pozitivno utjecati na okoliš.

E-Račun istovjetan je papirnatom računu i sadrži sve potrebne elemente koje račun mora sadržavati sukladno svim relevantnim zakonskim propisima Republike Hrvatske. Prednost je i što im je teže neovlašteno pristupiti.

Ovim sustavom nastavljamo razvoj poslovanja temeljen na eletroničkoj dokumentaciji. Cilj takvog sustava je provoditi sve procese u elektroničkom obliku kako bi se modernizirali i ubrzali poslovni procesi te aktivno sudjelovalo u očuvanju šuma i okoliša.

Suglasnost za korištenje osobnih podataka koja se odnosi na primanje e-Računa

Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhu izvršavanja naših usluga (dostavu e-Računa) te optimizaciju našeg poslovanja i nisu dostupni za javnost, osim u slučaju, kada nam korisnik to izričito dozvoljava davanjem posebne suglasnosti u takvu svrhu.

Korisnik u bilo kojem trenutku može zahtijevati od voditelja obrade osobnih podataka da trajno ili privremeno prestane koristiti njegove osobne podatke u gore navedene svrhe. Takav zahtjev može bilo kada poslati na e-mail adresu: ivakop@ivakop.hr te detaljno navesti koje suglasnosti želi otkazati.

Aktivirajte e-Račun ispunjavanjem obrasca i primajte račune u digitalnom obliku na svoju e-mail adresu. Odabirom usluge-Račun pomažete u očuvanju šuma i zaštiti okoliša.

Saznajte Vaš OIB


Skip to content