Kako bismo našim korisnicima olakšali primanje računa za odvoz otpada od mjeseca srpnja krećemo s implementacijom usluge e-Račun.

Uvođenjem ove usluge našim korisnicima omogućiti ćemo primanje računa u digitalnom obliku na adresu elektroničke pošte. Na ovaj način želimo smanjiti troškove tiskanja i distribucije računa, povećati sigurnost naših korisnika te pozitivno utjecati na okoliš.

E-Račun istovjetan je papirnatom računu i sadrži sve potrebne elemente koje račun mora sadržavati sukladno svim relevantnim zakonskim propisima Republike Hrvatske. Prednost je i što im je teže neovlašteno pristupiti.

Ovim sustavom nastavljamo razvoj poslovanja temeljen na eletroničkoj dokumentaciji. Cilj takvog sustava je provoditi sve procese u elektroničkom obliku kako bi se modernizirali i ubrzali poslovni procesi te aktivno sudjelovalo u očuvanju šuma i okoliša.

Aktivirajte e-Račun ispunjavanjem obrasca i primajte račune u digitalnom obliku na svoju e-mail adresu. Odabirom usluge-Račun pomažete u očuvanju šuma i zaštiti okoliša.

Saznajte Vaš OIB

WordPress Theme